Anyuka helyén marad!

Utolsó kommentek

  • Pénztörténet: www.youtube.com/watch?v=Fpk35NO5WtE&feature=share&list=UU86sMRBpLe1Xteg1GVXg12A&index=3 (2013.12.23. 13:15) Árulás és koncepciós per az ezerforintoson
  • sztahanov: tudni kell mikor feladni, en pl most harom ora keresgeles utan feladtam. (2010.08.25. 22:58) Blob
  • sztahanov: ez mar jobb, de most dolgozom epp :-) (2010.08.25. 12:45) Blob
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Pénztörténet: www.youtube.com/watch?v=Fpk35NO5WtE&feature=share&list=UU86sMRBpLe1Xteg1GVXg12A&index=3 (2013.12.23. 13:15) Árulás és koncepciós per az ezerforintoson
  • sztahanov: tudni kell mikor feladni, en pl most harom ora keresgeles utan feladtam. (2010.08.25. 22:58) Blob
  • Gm: :))) (2010.03.21. 19:33) Szakácskések I. – A séfkés
  • gasztromán: Nagy örmmel olvastam a boltról a cikket! Én is felfedeztem, kb. fél évvel ezelőtt. Tényleg unikum ... (2009.07.29. 23:47) azbeszt - Marha jó!
  • burqus: Köszi a poszt beidézését és a jó hír terjesztését. Viszont a képeken egérmozgatásra felpattanó abl... (2008.09.28. 18:03) A legjobb kínai vendéglő

Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

api (1) biz (4) blogok (3) bookmarks (1) dizájn (4) facebook (13) feedek (19) friendfeed (1) gmail (3) google (19) iphone (4) kommentek (8) labels (1) myspace (3) nokia mosh (1) openid (2) orkut (1) sn (54) start (3) twitter (3) ui (8) videó (2) widgets (1) yahoo mash (1) Címkefelhő

Scobleizer

Nincs megjeleníthető elem

izotov

Google Reader shared items

filter
admin

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Google Reader Starred

Doransky

Nincs megjeleníthető elem

Gordon Ramsay is the man

2008.04.10. 10:05 plastik media eszpee

Először is nézzük meg ezt a videót, 4 perc:

Ha tovább érdeklődnénk, íme egy ZÉRÓ nehézségű brokkoli-krém leves (a tálaláson összeszartam magam, bocs), illetve kedvencem a stuffed saddle of lamb.

Aki ezek után nem akarna rohanni a konyhába ételeket készíteni, az ne is olvasson tovább. Mégis, ki ez a fickó, Gordon Ramsay?

gordon_ramsay.jpgAlapvetően egy kiugrott focista, majd szakács 21 éves szakmai múlttal, mára híres televíziós franchise személyiség, és egy top-gasztro hálózat emblematikus figurája. Egy bunkó seggfej. A nevét viselő étterem az egyetlen három Michelin csillagos Londonban. (Angliában összesen három ilyen étterem van egyébként. Magyarországon összehasonlítás képpen EGYETLEN CSILLAGOS SINCS.)

Nem elég, hogy gyakorlatilag a business már önjáró, lealacsonyodott az amerikai prosztó média szintjére, és most “Hell’s kitchen” nevű cooking-reality kiszavazó showt csinál Amerikában. Láttam a 4-es season első részét, rettenetes.

A tökéletes üzletember? A tökéletes showman? A tökéletes chef?

Fogalmam sincs. Nehéz megérteni a faszit. Biztos, hogy egy nagyon erős márka. Az üzletéhez tartozó éttermekben ugyan nem jártam (ha-ha), de a brutális finomsággal és kompetenciával kidolgozott weblapja alapján nagyon jó lehet az összes. Íme például a címlap, döbbenetesen egyszerű és finom, mint az ételei:

ramsayhomepage.jpg

Vagy négy amerikai éttermének logói:

ramsay.jpg

Tényleg, itt nincs más hátra, csak sírni. Amikor teljesen világos, hogy amiről álmodozunk az itt van. Gordon Ramsay megcsinálta. A francia konyhai iskola üzletet a kegyetlen média ballépések ellenére (mert ezek a showk azok) remekül viszik előre. És ott van, a gravitáció magához vonzza a sok tehetséget, akik mind őt fogják még magasabbra emelni.

A food kibaszott Ozzy Osbourne-ja.

A bejegyzés trackback címe:

https://izotov.blog.hu/api/trackback/id/tr96419443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása