Az utóbbi időkben kialakult ecetkultusz odavezetett, hogy egyes üzletekben szédítővé vált az ecetkínálat. A szakácsok nemcsak salátákhoz, mártásokhoz, levesekhez, serpenyőben és lapon sütéshez használják, hanem bizonyos fajtákat tisztán töltenek pohárba aperitif vagy dizsesztív gyanánt. A bioüzletek ecetkúrát javallanak egészségünk ápolására, de akár a hajunkra is kenhetjük, úgy is jót tesz.
Ecet
2008.01.25. 19:00 A bűvös szakács eszpeeSzólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://izotov.blog.hu/api/trackback/id/tr67311574
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek